Gaat je kind voor het eerst naar school of kies je voor onze school?

Op deze site vindt u al wat info m.b.t. de inschrijving.
U kan hier ook een afspraak maken voor een verkennend gesprek.

• Kleuters mogen aanwezig zijn vanaf de dag dat ze twee jaar en zes maand oud zijn. Als ze jonger zijn dan drie jaar, worden ze slechts in de school toegelaten vanaf de instapdatum na hun inschrijving. De instapdatum is de eerste dag na een vakantie (begin september, na de herfstvakantie, na de kerstvakantie, 1 februari, na de krokusvakantie, na de paasvakantie, na O.H.Hemelvaart).
  • De ouders dienen te bevestigen dat hun kind niet in een andere school is ingeschreven.
  • In het kader van het gelijkekansenonderwijs vullen de ouders bij de inschrijving een vragenlijst in met opgave van het taalgebruik in het gezin en onder vrienden..

Wanneer?

•  Na telefonische afspraak op 03 666 81 15
  • Tijdens de schooldagen kan u ook langs komen om een afspraak te maken.
  • In de zomervakantie: van 3 tot 6 juli en van 21 tot 31 augustus op weekdagen van 9.30 u tot 12.00 u

Meebrengen

• Gelieve bij een nieuwe inschrijving een wettig document mee te brengen dat de identiteit van het kind bevestigt en de verwantschap aantoont (sis-kaart, kids-id, trouwboekje of identiteitskaart van het kind).
  • Er wordt bij inschrijving steeds naar het rijksregisternummer gevraagd.
  • Indien het kind al school liep op een andere school, gelieve dan het laatste rapportje mee te brengen